RSS Feed problem

This section can be edited only by v2.0 beta testers.
User avatar
ceussen
PostsCOLON 3
JoinedCOLON Thu Feb 04, 2010 9:43 pm

RSS Feed problem

Post by ceussen » Fri Feb 05, 2010 5:31 pm

Dear Ame,

I have a problem with the RSS feed. When I test the RSS plugin with the standard Lockinfo theme it works flawless. When I use your theme (both) the RSS feeds won't show up.

When I set the section to 1 (the first to load in the screen) the rest of the plugins aren't even loaded. They all just wont show up. When I set the section to 10 the RSS feed won't show up. I use the RSS feed of your website and I set the feed to show 1 item.

I have a 3GS 32 GB.

Pls help....

User avatar
admin
Site Admin
PostsCOLON 76
JoinedCOLON Thu Feb 04, 2010 11:10 am

Re: RSS Feed problem

Post by admin » Fri Feb 05, 2010 5:47 pm

i need to check this out, mine works flawless (except for the refresh delay problem)
but if it hides all the other sections when you set it in 1, then it might be a forgotten closing tag :

CodeCOLON Select all

</div>

User avatar
titi777
PostsCOLON 4
JoinedCOLON Fri Feb 05, 2010 9:17 am
LocationCOLON Copenhagen
CONTACTCOLON

Re: RSS Feed problem

Post by titi777 » Sun Feb 07, 2010 12:14 pm

Here's a problem i have with the rss. Every time i want to slide to open the phone, it's opening calendar, todo ,sms... Everything! Very strange 

User avatar
admin
Site Admin
PostsCOLON 76
JoinedCOLON Thu Feb 04, 2010 11:10 am

Re: RSS Feed problem

Post by admin » Sun Feb 07, 2010 12:53 pm

using a special slider?
might be that you slide on the lockinfo instead of the unlock slider without noticing it..

User avatar
titi777
PostsCOLON 4
JoinedCOLON Fri Feb 05, 2010 9:17 am
LocationCOLON Copenhagen
CONTACTCOLON

Re: RSS Feed problem

Post by titi777 » Sun Feb 07, 2010 12:59 pm

I'm using a mini slider and it's very low!

User avatar
admin
Site Admin
PostsCOLON 76
JoinedCOLON Thu Feb 04, 2010 11:10 am

Re: RSS Feed problem

Post by admin » Sun Feb 07, 2010 3:53 pm

then that is the reason ;)

User avatar
titi777
PostsCOLON 4
JoinedCOLON Fri Feb 05, 2010 9:17 am
LocationCOLON Copenhagen
CONTACTCOLON

Re: RSS Feed problem

Post by titi777 » Sun Feb 07, 2010 4:00 pm

Problem solved, change to a new slider, nothing to do with the theme ;-)

BUTTON_POST_REPLY